Blog Archieven

sorry
We weten allemaal dat we met z'n allen de aarde aan het vernielen zijn. Over een tijdje (men is er nog niet helemaal uit hoeveel jaren dat gaat duren) komen we hier allemaal om van de hitte. Half Nederland bestaat niet meer, omdat het overspoeld is door de 7 meter hogere zeespiegel. Mensen worden ziek door de vele smerige broeikasgassen die we met z'n allen uitstoten. Dieren sterven uit, waardoor andere dieren uitsterven. Grote delen van de wereld veranderen in kurkdroge woestijn. En u helpt daar allemaal aan mee. Met uw veel te oude, roetuitstotende auto, met uw kilo's huisafval per jaar, met uw energieslurpende, niet nodig zijnde apparaten.
Een goed milieu begint bij jezelf! Dus ik ben mijn manier van leven drastisch aan het veranderen. Ik ben momenteel aan het sparen voor een energiezuinige, electrische auto. Mijn koelkast en mijn wasmachine hebben Label A wat betreft energiezuinigheid. Ik scheid oud papier, glas, gft afval. In de supermarkt let ik bewust op verpakkingen: ik koop koekjes in een kartonnen doosje in plaats van een plastic pakje. Ik neem altijd mijn eigen boodschappentas mee, zodat ik geen plastic wegwerp tasjes hoef te gebruiken.
Ik wil even zeggen dat het me spijt. Het spijt me dat ik met deze goede bedoelingen juist heb meegewerkt aan het opwarmen van de aarde. Het geld wat ik gespaard heb voor een electrische auto zal ik gaan investeren in een oude, rokende Volvo. Ik ga weer gewoon de koekjes kopen die ik lekker vind, die in de plastic verpakking. En mocht mijn koelkast of wasmachine stuk gaan, ik zal hem vervangen door het goedkoopste model in plaats van het A-label model. Sorry. Ik hoop dat jullie mij vergeven dat ook ik de aarde een klein beetje warmer heb gemaakt......
Linkje
3 Comments
Posted on 09 Mar 2010 by katja
by henk @ 09 Mar 2010, 21:49
Sorry, kan niks met linkje.
by Katja @ 10 Mar 2010, 20:16
Ik ben er nog niet achter hoe ik een link moet laten \"werken\". Als je alle tekst vanaf http: kopieert in je browser kom je er wel. Ik ben bezig de link werkend te krijgen.
by toontje @ 11 Mar 2010, 11:25
Sorry terug, ben even bezig geweest, linkje werkt :-) En ik zal meedoen met besparen ;-)
Name:
E-mail: (optional)
Smile: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 

| Forget Me
Content Management Powered by CuteNews