Blog Archieven

Noorderzon
Alweer een nieuw lokatie project: Noorderzon. In een grote knalroze circusachtige tent staat een podium van 12 x 16 meter en een tribune voor bijna 500 man. Bijna twee weken lang ben ik chef geluid van deze tent, die Romeo wordt genoemd.
Met een fikse dosis schaamte moet ik bekennen dat dit de eerste keer is dat ik op Noorderzon ben. Nee, niet de eerste keer dat ik er als technicus ben, maar de eerste keer dat ik er ben. Ik wist van het bestaan ervan. Ik wist dat het een enorm leuk festival zou moeten zijn. En toch was ik er nog nooit geweest. Belachelijk en stom. Wnat het is inderdaad een leuk festival. Erg gezellig. En omdat de meeste voorstellingen van buitenlandse gezelschappen zijn, ook erg leuk om in contact te komen met theatermakers uit andere landen. Dus ik zou zeggen: kom allemaal kijken, al is het alleen maar om even sfeer te proeven en een drankje te drinken.
3 Comments
Posted on 20 Aug 2010 by katja
by mam @ 23 Aug 2010, 16:42
k'wil nog wel langs komen, maar houden jullie het daar droog !!?
by Katja @ 23 Aug 2010, 21:10
Droog wel, maar het was vanmiddag wel even de vraag of de tent zou bijven staan met die hevige windvlagen. Maar hij heeft het overleefd!
by Jennica @ 24 Jan 2012, 00:45
Thanks for helping me to see things in a dfifeernt light.
Name:
E-mail: (optional)
Smile: smile wink wassat tongue laughing sad angry crying 

| Forget Me
Content Management Powered by CuteNews