Audio

Tijdens mijn opleiding (OTT) heb ik de geluidstechniek verzorgd voor de voorstelling van cabaretière Nathalie Baartman en voor Nordsten van locatietheatergroep Prins te Paard. Na mijn afstuderen ben ik als zendertechnicus aan het werk gegaan. Later verschoof dat werk van zendertechniek naar FOH-techniek en heb ik de geluidstechniek verzorgd voor verscheidene grote en kleine voorstellingen. Ik streef er altijd naar om versterkt geluid zo natuurlijk mogelijk te laten klinken, niet alleen qua klank, maar ook qua plaatsing.


Yamato


Ruim twee seizoenen ben ik met de Japanse percussiegroep Yamato op Europese tournee geweest als zendertechnicus en vervangend geluidstechnicus. Een veelzijdige tour: van kleine theaters in Engeland tot ijshockey stadions in Slowakije.

De Nije Man


De Nije Man was een voorstelling van de Groningstalige theatergroep Waark. De voorstelling werd gespeeld in buurthuizen, kerken en theaters. De uitdaging van deze voorstelling lag in het zo subtiel mogelijk mixen van de soundscapes onder de akoestische stemmen van de acteurs.