Locatietheater

Hoewel theaters ontworpen zijn om voorstellingen in te geven, vind ik het een grotere en mooiere uitdaging om voorstellingen op locatie te maken. Ik heb in al die jaren dan ook meegewerkt aan vele locatievoorstellingen, zowel buiten als binnen. Technische productie valt daarbij, naast licht, geluid en video, onder één van mijn taken. Naast op zichzelf staande voorstellingen ben ik ook regelmatig werkzaam op festivals als Noorderzon, Bevrijdingsfestival en Eurosonic.


tWotterop


Waar de personages in de voorstelling met een bootje op reis gingen, vertrok tevens de gehele constructie met publiek voor een tocht. Het publiek zat op twee dekschuiten tegenover elkaar, het toneel was het motorjachtje wat er tussen lag. Voor deze voorstelling heb ik het geluid en een deel van de technische productie verzorgd.

De Vlucht


Deze voorstelling speelde op grootse lege weilanden. Eén acteur, een beregeningsboom en een kraan vormden samen met de indringende surround geluiden een prachtige voorstelling over een piloot van een bommenwerper. Ik heb voor deze voorstelling de geluidstechniek verzorgd.

Hotel Zigterman


Hotel Zigterman speelde zich af in het Adriaan Tripbos in Hoogezand-Sappemeer. Een locatie midden in het bos zonder voorzieningen. Naast de geluidstechnische kant heb ik me ook bezig gehouden met de technisch-productionele kant.